Курйозний випадок пограбування стався на росії в Краснодарському краї. Грабіжник-невдаха спробував спалити два магазини.

Зловмисник не викрав звідти рубля. Про це йдеться в телеграм-каналі одного з російських ЗМІ.

Все сталося у станиці Стародерев'янківська. Чоловік спочатку зайшов у "Магніт" та вимагав гроші з каси. Але продавці нічого не змогли видати. Тоді злочинець облив касу бензином, підпалив і пішов до сусідньої "П'ятірочки". Там ситуація повністю повторилася...

Пожежа, фото з вільних джерел
Пожежа, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Навіть підпал у двох магазинах до ладу влаштувати не вдалося, пожежники швидко ліквідували вогонь. Чоловікові далеко втекти не вдалося – його незабаром затримали за кілька кварталів від місця злочину.

Поліцейські досить швидко виловили невдалого грабіжника — його затримали на виїзді зі станиці.

Взагалі, за новинами з, на жаль, сусідньої Росії, жителі цієї країни дуже люблять робити собі "Вогник-Вогник-жарко-жарко".

Наприклад, в Уфі затримали чоловіків, які вчинили підпал у торговому центрі. На відео, що з'явилося в соціальних мережах, видно, як один із зловмисників з каністрою бензину вибігає з приміщення в коридор і виливає вміст ємності на двох чоловіків. При цьому велика частина легкозаймистої рідини залишилася на підлозі в безпосередній близькості від палія, але той не звернув на це уваги і підставив джерело вогню до калюжі. Один зі свідків зміг впоратися з полум'ям за допомогою вогнегасника.

В Росії масштабна пожежа охопила мільйони гектарів
В Росії масштабна пожежа охопила мільйони гектарів

Нагадаємо, що українцям пояснили, що не так з російським серіалом "Слово пацана".

Раніше ми повідомляли, що дівчина виросла з живими ляльками і стала мисливцем за привидами: " Перший досвід у 7 років".