Уповільнений ритм, довгі черги та густота під землею: проблеми київського метро посилюються. Слідом за закриттям кількох ключових станцій через підтоплення, ділянка між «Теремками» та «Деміївською» знову потрапила до зони ризику.

Раніше, 8 грудня, міський голова Києва, Віталій Кличко, почав розбиратися в інциденті, зустрівшись із керівництвом метрополітену та інженерами на місці події. Попередні причини - порушення при будівництві, що спричинили підтоплення.

Це лише посилило невдоволення городян, які обурені неконтрольованим зростанням забудови та частими виправданнями мера столиці.

Віталій Кличко оглядає тунелі метро / фото: КМДА
Віталій Кличко оглядає тунелі метро / фото: КМДА

Історія у понеділок, 11 грудня, перетворила станцію «Либідська» на магніт для людей, які натовпилися у величезні черги перед входом у підземку.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Про це повідомили "Громадське" у Телеграм-каналі.

Проблеми продовжують зростати: закриття ремонту кількох станцій вилилося в затори з людей. Повідомлення про безперервні черги на «Либідській» наголошують, що головняк у метро тільки посилюється.

Черги на Либідській / фото: Громадське
Черги на Либідській / фото: Громадське

Черги на Либідській / фото: Громадське
Черги на Либідській / фото: Громадське

Із закриттям частини синьої гілки метро мешканці Голосіївського району зіткнулися з величезними труднощами. Жителі Правого берега відчули себе відрізаними від світу. Очевидці говорять про 50-метрову чергу на «Либідській». Це лише наступна станція після вже закритих, що пояснює такий натовп.

Турнікети на вході на «Либідську» перетворилися на вузьке шийку, сповільнюючи прохід. Пасажири проводять по 10-15 хвилин у тисняві, пробираючись у підземку через вузькі ворота.

Нагадаємо, незаконні забудови Кличка можуть залишити киян без метро: ветеран назвав причину аварійності підземки

Раніше ми писали про те, що 115 людей загинуло через підрив бомби в літаку, яку підклали шпигуни: підмовив президент