Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Якою буде мобілізація наступного року?

Не дуже карта… «Злий Фанатик, смертельний, одержимий, сентиментальний, в’ялий, апатичний, несамовитість, фанатичне нав’язування, невпинний прилив ярості, більше, ніж достатньо». Ви самі почули.

Тобто у цій карті є протиріччя, тут є і «в’ялий», і «невпинний». Те, як воно зараз і відбувається. З одного боку, недостатньо кроків для того, щоб роз’яснювати, щоб правильно дійсно людей направляти, щоб вони могли за фахом своїм приносити користь, тобто дуже багато безглуздого всього. З іншого боку, весь час новини про те, як когось запхнули у якийсь фургон. На жаль, по мобілізації така карта.

Хочу запитати щодо рівня безробіття. Чи зможемо наступного року відкрити нові робочі місця для українців?

Популярні новини зараз
Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Перша карта – «Нові починання, початок нового життя, пошук призначення, прощання з минулим і ностальгія». Ця карта і про перемогу каже, і ця карта каже, що будуть відкриватися зовсім нові установи, підприємства, бізнеси, щось зовсім нове буде відкриватися.

На двієчці – перевернута карта, але все одно гарна. «Є привід для торжества, спільнота друзів, гарні новини, що стосуються любовних стосунків чи дітей». Ми нібито питаємо про роботу, але ця перевернута карта каже звернути увагу на все ж таки особисті відносини. Коли у людини є домівка, куди вона повертається, де її чекають рідні люди, де її чекають діти, то і хочеться працювати, і знаходяться гарні місця, але ця карта, що треба нам в Україні розгортати більше соціальну сферу.

Як повідомляв Знай.ua, Гергель розповіла, чи зроблять росіяни ще одну екологічну катастрофу в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що медіум попередила, які області будуть обстрілювати росіяни у грудні.