Несподіваний збій у роботі мобільної мережі Київстар та відключення кількох банків по всій Україні 12 грудня стало подією, яка змусила українців практично посидіти. Після тривалих зусиль оператора у відновленні зв'язку компанія звернулася до своїх клієнтів з важливою заявою.

У відповідь на недоступність мережі Київстар оголосив про готовність компенсувати втрати своїм користувачам, які постраждали від кібератак. Однак паралельно цьому з'явилася тривога: повідомлення про компенсації почали циркулювати в різних месенджерах, наголошуючи на необхідності обережності.

Київстар https://www.finguin.guru/ru/kak-zablokirovat-nomer-poteryannogo-telefona/
Київстар https://www.finguin.guru/ru/kak-zablokirovat-nomer-poteryannogo-telefona/

На жаль, шахраї теж не сплять і напевно знайдуть спосіб скористатися цією бідою на свою користь. Представник компанії, звертаючись до аудиторії у соціальній мережі Х, застеріг від піддання на хитрощі шахраїв, які видають себе за представників Київстар.

"Новини про компенсації та терміни відновлення мережі надходитимуть виключно з офіційних сторінок компанії. Застерігаємо вас не ділитися номерами телефонів та особистими даними з підозрілими людьми, вони можуть виявитись шахраями", - повідомив Київстар.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Звернення від Kyivstar / фото: скріншот X
Звернення від Kyivstar / фото: скріншот X

Заявивши, що переконливо рекомендує не довіряти особистими даними та номерами телефонів підозрілим контактам, Київстар намагається захистити клієнтів від можливих кібершахрайських атак, наголошуючи на важливості дотримання офіційної інформації.

Нагадаємо, "Повна катастрофа": масштабний збій у "Київстар" кинув у паніку підлогу України

Раніше ми писали про те, що українці вже рвуть волосся на голові: по Київстару атакували Vodafone та Monobank

Як повідомляв Знай.ua, Lifecell розгнівав абонентів передноворічною щедрістю: "Подарунки за 250 гривень"