Росіяни почали атакувати Київ балістикою. У ніч на 13 грудня вчергове вдарили балістичними ракетами по столиці України. Хоча силам ППО вдался збили усі 10 ракет, їх уламки травмували більше 50 людей. Серед постраждалих було 9 дітей.

Саме цієї страшної ночі, двох школярі не пустили до укриття через те, що вони були із маленькою собачкою. Дітей залишили на вулиці під час того, як над їх головами збивали ракети.

Укриття. Фото: скрін youtube
Укриття. Фото: скрін youtube

Про це повідомила журналістка Тетяна Даниленко.

Це прикра історія трапилося із 11-річною Сашею і 12-річний Богданом у Загальноосвітній школі №40, яка знаходиться у Святошинському районі.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Сторож шкільного укриття не захотів пускати песика всередину та запропонував дітям залишити його надворі. Зрозуміло, що діти не погодились на такі умови і побігли шукати де можна сховатися. В цей час над їх головами збивали ракети.

Укриття. Фото Unian
Укриття. Фото Unian

Мама школярів була впевнена, що діти в безпеці, адже вони спілкувалися із нею, коли підходили до укриття.

"Коли дівчинка подзвонила вже в істериці, бо страшно злякалася, мама Любов змушена була раніше йти з роботи, щоб заспокоїти Сашу та Богдана і розібратися в ситуації", - пише журналістка.

Директор у цій ситуації захищає охоронця, який переживав, що у дітей може бути алергія. А патрульні на запитання матері, що було б якщо б сталося щось непоправне, просто розводять руками.

Укриття - фото fakty
Укриття - фото fakty

Трагічний символізм цієї ситуації полягає у тому, що саме в цю школу тато дітей прийшов записуватися до лав "Азову" і загинув у минулому році. На цьому ж місті могли б загинути і Саша з Богданом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не укриття, а фільм жахів: у Києві вибухнув черговий скандал

Також наш портал інформував, у Кличка витратять 3,6 мільйона гривень на софт для електронних перепусток.

Крім того, ми писали, під час масованої атаки на Київ люди не змогли потрапити до укриття: знову закрито