У ніч проти 25 листопада російські окупанти влаштували чергову масовану атаку на Київ. При цьому не всі мешканці столиці змогли потрапити до сховищ. Про це на своїй facebook-сторінці написала журналістка Марічка Падалко.

Влітку у Києві від російської ракети загинули люди через те, що охоронець не пустив їх в укриття. Тоді влада, зокрема Віталій Кличко пообіцяла взяти на контроль проблему з доступом до укриттів. Проте ситуація повторилася, на щастя, без загиблих.

Укриття. Фото: скрін youtube
Укриття. Фото: скрін youtube

Так, Марічка Падалко заявила, що під час повітряної тривоги та атаки росіян людей не пустили в укриття під приводом, що підрядник очікує на здачу об'єкта після проведеного ремонту.

Укриття. Фото: скрін youtube
Укриття. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Ми сьогодні вночі не змогли потрапити в бомбосховище по вулиці Гоголівська, 5. Воно знов було закрите. Ціле літо після трагедій у Києві там таки взялися робити ремонт", - повідомила журналістка.

Марічка Падалко закликала КМДА зреагувати і все ж таки забезпечити доступність до укриттів, щоб трагедія не повторилася.

Закриті укриття. Фото: скрін facebook.com/marichka.padalko
Закриті укриття. Фото: скрін facebook.com/marichka.padalko

Пізніше журналістка повідомила, що проблема з цим укриттям вирішилася. Втім, якби склалася ситуація інакше, могли б знову обірватися людські життя.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, бруківка проти дронів: скільки обласні центри витратили коштів на благоустрій та тероборону.

Також наш портал інформував, у Кличка витратять 3,6 мільйона гривень на софт для електронних перепусток.

Крім того, ми писали, віддав 10% із награбованого та втік закордон: скандального ексдиректора лісгоспу Харківщини оголосили у міжнародний розшук.