У пункті пропуску "Устилуг" на кордоні з Польщею чоловік спробував підкупити прикордонника, щоб той пропустив його за кордон усупереч забороні.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби у соціальній мережі Facebook, довівши користувачів до сліз від сміху.

Хабар на пункті пропуску, фото: Facebook
Хабар на пункті пропуску, фото: Facebook

42-річний львів'янин прямував до Польщі через "Устилуг" на власному авто. У ході перевірки документів з'ясувалося, що він не має законних підстав для виїзду з України на тлі дії військового стану.

Отримавши відмову в пропуску через кордон, чоловік запропонував інспектору хабар... у три тисячі гривень, щоб той все ж таки дозволив йому виїхати до Польщі.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Звісно, ​​прикордонник від грошей відмовився. Про факт пропозиції неправомірної вигоди посадовцю було негайно поінформовано поліцію. Адже такі дії кваліфікуються за статтею 369 Кримінального кодексу України.

У коментарях до повідомлення багато українців з гумором поставилися до невдалої спроби підкупу. Хтось жартує, що три тисячі гривень – надто мізерна сума, щоб спокусити прикордонника. А хтось резонно зазначає, що в умовах воєнного стану пропонувати хабарі за виїзд із країни – взагалі не найкраща ідея.

Хабар на пункті пропуску, скріншот: Facebook
Хабар на пункті пропуску, скріншот: Facebook

Нагадаємо, в Україніпроректор одного з ВНЗ "попався" на величезному хабарі - гроші або відрахування

Як повідомляв "Знай.uа", комунальник хотів хабар за асфальтування дороги: тепер і за це плати

Знай.ua писав, допомогу з демобілізацією за $7 тисяч: в Україні засудять начальника управління ССБ за "бізнес-схему"