З'явилася інформація з так званої судової системи росії про те, що ще в 2014 році президент-утікач і державний зрадник Віктор Янукович разом з іншим зрадником, втікачом прем'єр-міністром Миколою Азаровим, збиралися купити пітерський банк "Радянський".

Журналісти-розслідувачі виявили, що на доказ цього є документи. Даний банк був дуже потрібен "родині", щоб зберегти в ньому гроші, які були вивезені з України.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Всі ходи записані".

янукович. Фото: Youtube
янукович. Фото: Youtube

Повідомляється, що у 2015 році на рахунки банку зайшов перший транш у 2,3 млрд рублів із загальної суми у 4 млрд руб., а майбутні бенефіціари пішли до російського центробанку знайомитися.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Там "сім'ї Януковича" відмовили у володінні банком "Радянський", оскільки вони не змогли запевнити регулятора в легальності походження коштів.

Публікація "Всі ходи записано", скріншот: Telegram
Публікація "Всі ходи записано", скріншот: Telegram

Однак забрати гроші оточення Януковича не встигло – заведений транш було розкрадено російськими банкстерами, які керували "Радянським" – Кирилом Ласкіним та Олексієм Соболєвом, яких зараз судять за цей схематоз у Виборзькому районному суді Петербурга.

Нагадаємо, "ПриватБанк" замовив страхування на 173 млн грн у людини, причетної до фінансування сепаратизму, – економіст.

Раніше повідомлялося, Олексій Буряченко розповів, як агенти кремля готували Україну до сьогоднішньої війни.

Також, "Якщо будеш п*здеть": Ірма Вітовська з "Леся+Рома" пояснила, чому ще не виїхала з України..