В Оболонському районі Києва продавщиця овочів та фруктів вразила своїм людяним ставленням до військового, що впав на вулиці біля торгового центру Dream Town.

Про це повідомляє місцевий Telegram-канал.

Як розповідають очевидці, військовий із травмою руки впав на тротуарі. Помітивши це, жінка-продавщиця негайно підбігла до нього та допомогла підвестися. І на цьому її добрі справи не скінчились.

Вона дістала пакет, поклала кілька овочів та фруктів та віддала його бійцю. Коли він намагався заплатити за їжу, жінка відмовилася брати гроші, сказавши, що це подарунок.

Популярні новини зараз
Чи буде в Україні долар по 50 гривень: експерт розповів, до чого готуватись Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

У коментарях до цієї новини люди зазначали, що такий вчинок має бути нормою у суспільстві. Їм сумно, що ми вважаємо подібні прояви людяності чимось незвичайним, хоча подібне нікого не має дивувати. Хтось додав, що щодня багато таких новин і через них важко стримати сльози. Хтось помітив, що "у цьому відео вся суть нашої країни - поранений військовий та жінка, що віддає останнє".

ЗСУ. Фото Генштаба
ЗСУ. Фото Генштаба

Справді, в умовах війни такі прояви людяності та підтримки один одного набувають особливого значення. І хочеться вірити, що згодом вони перестануть бути винятком із правил, а стануть навпаки "повсякденністю".

Нагадаємо, чоловіків хочуть обмежити у правах: що це означає

Як повідомляв "Знай.uа", на завод чи на фронт: українкам пояснили, що станеться, якщо їх мобілізують

Знай.uа писав, "мертві душі" у протезуванні: держава платить компаніям за допомогу нібито пораненим українцям, але їх не існує