Український громадський діяч, герой, який захищає країну, і показує всім приклад непохитності із залізною рукою Влад Бесіда, нагадав мешканцям Києва та інших українських населених пунктів, з якими труднощами та нерозумінням зустрічаються військові у тилу.

Влад Бесіда на просторах однієї із соціальних мереж виявив історію українки, яка натрапила на хамське ставлення водія київської маршрутки.

Про це у соціальній мережі X (колишній Twitter) пише український військовий, активіст та блогер Влад Беседа.

Публікація Влада Беседи, скріншот: X
Публікація Влада Беседи, скріншот: X

Влад Бесіда опублікував "цікаву" історію однієї із українок, яка захищає Україну на фронті. Жінка в одній із київських маршруток пред'явила водієві своє посвідчення учасника бойових дій, і тут помчало.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Історія з маршрутником, скріншот: X
Історія з маршрутником, скріншот: X

"Ця людина, водій маршрутки під номером 550, виявив бажання служити у ЗСУ. Хотів вирвати у мене з рук посвідчення "УБД" зі словами "що ви мені показуєте". Але це ще не все, на його слова мною зроблено зауваження та пояснення того очевидного документа. Але у відповідь почула "ви що їх там друкуєте". Ну а далі за сценарієм невеликий скандал.

Історія з маршрутником, скріншот: X
Історія з маршрутником, скріншот: X

Несподівано, що люди в м. Київ забули про людей, які кидають свої будинки, сім'ї, сім'ї та їдуть туди, де мабуть жити їм не так багато залишиться, або туди, де "дах" їде від втрат та невдач!!! Було б добре якби військкомат знайшов цього "чоловіка", який "вміє" цінувати ближнього та направив до нас.", - публікує історію українки Влад Бесіда.

Нагадаємо,військовий шокований візитом до ЦУМу: дорогі автомобілі, "губаті" леді та "папіки".

Раніше повідомлялося, Наргіз з бази "Миротворець" готова набити тату Бандери через ненависть до окупантів: пранк росіян вийшов з-під контролю.

Також, на Кіровоградщині стався скандал через російську музику: танцювали під "Калинку-малинку".