Вже другий рік в Україні триває війна та загальна мобілізація. Військові говорять про дефіцит у Збройних Силах, а представники ТЦК продовжуть пакувати українців "у бусики".

Їх на всї не виставить, а тому працівники військкоматів прожовжуть вигадувати хитрі методи, як вручити повістку чоловікам.

Про новий такий спосіб розповів адвокат Роман Сімутін.

Моібілзація. Фото: Youtube
Моібілзація. Фото: Youtube

Спеціаліст повідомив, що для своєї хитрої схеми, військкоми використовують поштарів.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"У поштовій скриньці ви знаходите повідомлення про отримання листа від міської ради чи банку. Або ж вам телефонують із пошти та повідомляють про лист від якоїсь комунальної контори",- розповідає юрист.

Коли ви приходите на пошту отримати листа, вам пропонують поставити свій підпис на корінці до рекомендованого відправлення, який стає підтвердженням того, що вам його особисто вручили.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

А от відкривши конвертик, вас чекає певний "сюрприз".

"І от ви прийшли на пошту, де вам спершу дають підписатися на корінці до рекомендованого відправлення, бо так має бути. А як ми зазвичай робимо? Ставимо підпис, забираємо лист, а вже потім читаємо. Тож ми радісно забираємо конверт і що бачимо в графі відправник? Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки! Вловили хитрість?", - розкриває схему ТЦК юрист.

Нагадаємо, "краще перейде на бік ворога": українець відмовився воювати, але спокійно жити далі йому не дали

Як повідомляв "Знай.uа", спрацювало? Українець задонатив на ЗСУ, щоб самому не потрапити на фронт - що вирішив суд

Знай.uа писав, роздають повістки прямо в маршрутці: адвокат пояснив, що робити в такому випадку