На болотах родині знищеного окупанта привезли камінь, на якому він залишив прощальне послання. Його рештки десь під Мар'янкою удобрюють нашу землю.

Відео з епізоду пропагандистського каналу поширив Telegram-канал "Боже, яке к*нчене".

На його кадрах родині окупанта вручають цеглину одного з будинків Мар'їнки, із передсмертним написом його, на якому він просить щоб про його родину потурбувалися.

Родина вбитого оккупанта отримала шматок цегли. Фото Telegram
Родина вбитого оккупанта отримала шматок цегли. Фото Telegram

"Хто мене знайде, подбайте про мою матір, сестру та брата. Рудаков Роман Олександрович. Батайськ", - написав вбивця, якого знищили наша захисники.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Матері вбитого окупанта навіть запропонували на вибір залишити цеглу так, або відреставрувати, щоб вони не почала кришитися.

Вона обрала другий варіант. У сюжеті також йдеться про те, що сам Шогу проконотролює, те, що родині нададуть житло та допоможуть влаштуватись в університет молодшому брату вбитого рашиста.

Родина вбитого оккупанта отримала шматок цегли. Фото Telegram
Родина вбитого оккупанта отримала шматок цегли. Фото Telegram

Звичайно ж росіяни давали таки обіцянки лише для кадру, а тому по факту, замість сина до матері привезли звичайний шматок цегли з України.

Звичайно, що про тіло сина у випуску нічого не говорять, адже досить ймовірно що його рештки удобрюють нашу замлю десь під Мар'їнкою.

Раніше ми писали про те, що окупанту видали металевий дрючок замість протезу: "родіна" віддячила за вбивства

Також "Містер Сідр" убив уже три десятки росіян: вони вирішили досягти фестивалю напою.

Також "Знай.ua" інформував,вдова із трьома дітьми показала, за що воював її чоловік в Україні: замість порядку – кілька шаф