Служба безпеки України та Національна поліція знешкодили злочинне угруповання, яке тривалий час тероризувало мешканців Волині.

Зокрема, бандити намагалися "вибити" гроші з пораненого бійця ЗСУ, який повернувся з фронту на реабілітацію...

Оперативні фото від прес-служби СБУ
Оперативні фото від прес-служби СБУ

Як повідомляє СБУ, зловмисники штучно створювали конфлікти з місцевими, а потім вимагали кошти за "врегулювання". Так вони намагалися отримати понад 120 тисяч гривень із військового-гранатометника.

Коли той відмовився платити, бандити жорстоко побили його, завдавши численних травм хребта та черепно-мозкових ушкоджень. При цьому вони загрожували розправою за подальший опір.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

"За даними слідства, організатором банди виявився карний злочинець, який відбуває покарання в одній із колоній на Волині за пограбування", - заявляють у СБУ.

Він дистанційно залучив до злочинної діяльності трьох своїх спільників на волі, які мали досвід тюремних термінів.

СБУ, фото: Telegram
СБУ, фото: Telegram

Затримання відбулося під час отримання частини коштів. Всім фігурантам оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

"Виручені злочинним способом гроші зловмисники спрямовували на власні потреби, а також поповнювали злодійську касу", - додали там.

Нагадаємо, "роззброював" українську авіацію: СБУ викрила директора оборонного заводу, який намагався "розпорошити" 4 мільйони гривень

Як повідомляв "Знай.uа", Іллю Киву застрелили в Москві: перші подробиці

Знай.uа писав, у військових під Києвом відбирали їжу, щоб продавати в супермаркетах