Виявляється, що військовозобов'язаним українцям не треба боятись загинути, бо всі люди не вічні. Такої думки дотримується нібито позаштатна радниця головнокомандувача Збройних Сил України (ЗСУ) Валерія Залужного Алла Мартинюк.

Про це стало відомо завдяки відео з подкасту на гострі політичні теми на каналі "Ісландія".

Алла Мартинюк порадила батькам, чиїм дітям прийшли повістки, не впадати в істерику.

"Все одно ми всі помремо. Ми всі не вічні. Але навіть якщо так станеться, піти з життя гідно – це набагато краще, ніж йти вулицею і на тебе цегла впаде”, - заявила Алла Мартинюк.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Алла Мартинюк, скрін: YouTube
Алла Мартинюк, скрін: YouTube

Коментарі користувачів YouTube
Коментарі користувачів YouTube

Пізніше сама Алла Мартинюк прокоментувала інтерв'ю, яке викликало багато хейту в мережі: "Вирізали з часового інтерв'ю з невірною інтерпретацією мій вислів… Я не агітувала батьків посилати дітей на смерть. Малося на увазі, що не потрібно думати про погане.

Алла Мартинюк, скрін: YouTube
Алла Мартинюк, скрін: YouTube

"Для запобігання маніпуляціям у мас-медіа хочу наголосити: Позаштатні помічники не мали повноважень публічно коментувати будь-які питання від імені Головнокомандувача Збройних Сил України, а сказане ними є виключно їхньою власною думкою. Також інформую, що з 28 грудня 2023 року я не маю помічників-консультантів на громадських засадах.", — написав після скандалу в мережі Валерій Залужний у Telegram.

Публікація Валерія Залужного у Telegram
Публікація Валерія Залужного у Telegram

Нагадаємо, на честь Залужного назвали справжню зірку.

Раніше повідомлялося, окупант намагався врятуватися, але наздогнати БТР не вийшло: "своїх не кидають" навпаки.

Також, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний обраний Гетьманом України.