Росія постійно намагається перемогти у "війні технологій" і постійно покращує свою зброю. Окупанти налаштували виробництво дронів, які щодня летять на нашу країну і знайшли спосіб, як за один раз випускати більше беспілотників.

На одному іх пропагандистських каналів показали ролик із модифікованим "Ланцетом".

Шахеди. Фото скріншот Telegram
Шахеди. Фото скріншот Telegram

У ньому розповідається про те, що окупанти вдосконалили пускову систему дронів для групового удару, яка може одночасно випускати по декілька беспілотників. Вони назали його індивідуальним пусковим контейнером.

"Вилетівши з контейнера, "Ланцет" розправляє крила і прямує до цілі. З таких контейнерів можна легко вибудовувати комбінацію для залпового вогню", — рохповідають пропагандисти.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Російський конструктор Олександр Захаров у відео заявив про те, що нові дрони буде майже неможливо збити, а їх софт буде об'єднаний із нейромережею, яка буде передавати іншим беспілотникам інформацію про цілі.

Шахеди. Фото скріншот Telegram
Шахеди. Фото скріншот Telegram

Шахеди. Фото скріншот Telegram
Шахеди. Фото скріншот Telegram

Шахеди. Фото скріншот Telegram
Шахеди. Фото скріншот Telegram

"Новий Ланцет має вписатися в концепцію мережецентричної війни, коли рій дронів-камікадзе об'єднується нейромережею в єдиний загін. Наприклад, якщо один безпілотник знаходить групову мету, про неї вже знають всі інші.", — стверджують на російському телебаченні.

Такі дрони вже начебто пройшли випробування та готові до автоматичного використання.

Нагадаємо, портал Знай інформував, боротьба за Україну замість кар'єри у США: парамедикиня Вікторія Гончарук не змогла стояти осторонь

Раніше на порталі Знай повідомлялося, окупанти знову підуть на Київ? Військовий пояснив, чому це може статися

Також, росіяни серйозно вдосконалили "Shahed" – збивати стане ще складніше