Робити, якщо ви раптово запізнилися на свій поїзд, а виною тому стала повітряна тривога. Як діяти в таких випадках насамперед.

Про це йдеться на офіційному сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Потяг "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Потяг "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

У відомстві зазначають, що пасажири, які через початок повітряної тривоги не змогли вчасно дістатися залізничного вокзалу і поїзд виїхав, можуть не переживати.

Справа в тому, що в такому випадку ви можете скористатися своїм квитком протягом наступної доби, якщо виберете той самий напрямок. Це дуже спрощує життя тисяч українців, які через ракетну загрозу з боку росіян змушені змінювати свої плани.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Українець біля поїзда, фото: Знай.ua
Українець біля поїзда, фото: Знай.ua

"Це правило поширюється і на міжнародні рейси, зокрема, на потяг сполученням Київ – Перемишль. Якщо у пасажира заплановано пересадку на інший поїзд, він повинен обов'язково проінформувати про це провідника чи начальника поїзда. У такому разі людині допоможуть скоригувати маршрут. Притримати по можливості наступний рейс, на який потрібно пересісти" - йдеться у повідомленні.

Всю інформацію про затримку рейсу можна отримати на сайті та офіційних сторінках у соціальних мережах Укрзалізниці. Щодо запізнень на автобусні рейси потрібно звертатися безпосередньо до перевізників.

Укрзалізниця. Фото: скрін youtube
Укрзалізниця. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що в "Укрзалізниці" зізналися, чи чекати підняття цін на квитки в 2024 році: "Зараз ми веземо все і всіх".

Раніше ми повідомляли про безкоштовний проїзд: пасажирам нагадали послуги "Укрзалізниці", про які багато хто не знають.