У Пхукеті внаслідок аварії на вулицях міста розсипалися 80 тисяч банок пива, про що повідомляє видання Daily Mail.

Аварія сталася через те, що водій вантажівки не впорався з керуванням, після чого біля величезної кількості пива миттєво утворилися юрби місцевих мешканців.

Як йдеться у повідомленні, дорожня пригода сталася у Пхукеті11 січня. Водій вантажівки, 58-річний Сомпорн Прім'ярус (Somporn Primjarus), перевозив коробки з пивом Leo на склад. Чоловік не впорався з керуванням та зруйнував кілька вуличних крамниць із продуктами, а також завдав пошкоджень автомобілям, які стояли неподалік та вітрині магазину. Внаслідок події навколо зчинився справжній хаос.

Популярні новини зараз
Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Як розповідає сам винуватець дорожньої пригоди:

"Я був всього за кілометр від логістичного центру. Я не знаю, як це сталося. Можливо, мені завадила погана видимість на дорозі".

Як повідомив водій, вантажівка перекинулася при вході в поворот. Щойно оточуючим стало відомо про те, що трапилося, жителі міста прибігли на місці ДТП, але не для того, щоб надати посильну допомогу, а для того, щоб як слід запастися безкоштовним хмільним напоєм.

Варто зазначити, що місцева поліція не стояла осторонь і вже заарештувала чотирьох людей. На даний момент у місті ведеться розслідування, під час якого правоохоронці намагаються з'ясувати, чи були на місці події інші випадки крадіжки.

Нагадаємо, що донька приховувала смерть батька-пенсіонера, заробивши на ньому 200 тисяч: 6 років усі думали, що він живий.

Раніше ми повідомляли, що в Сибіру прокидаються "зомбі-віруси": нова пандемія може забрати мільйони життів