Закон про посилену мобілізацію нардепи, ймовірно приймуть, до кінця місяця. В березні його підпише Зеленський, а вступить у силу він вже з квітня.

Про це повідомивнародний депутат Ярослав Железняк в ефірі телемарафону.

Мобілізація 2023: Фото: Youtube
Мобілізація 2023: Фото: Youtube

Він повідомив про те, що до 21 лютого нардепи будуть подавати правки до законопроекту. Ймовірніше за все, їх буде велика кількість, а тому процес його розгляду затягнеться.

"До кожного депутата звертаються і асоціації, і юристи, і об'єднання щодо правок. Я впевнений що їх буде багато. Умовно тисяча-дві. Це велика кількість. Кожна поправка – це 2 хвилини пленарного часу. Тисяча правок помножити на 2 хвилини – це буде 2000 хвилин. Це значно більше, ніж засідає парламент в один пленарний тиждень", – поянив Железняк.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Мобілізація, фото: Unian
Мобілізація, фото: Unian

При цьому народний депутат впевнений, що з боку коаліції будуть запроваджуватись креативні методи для того, щоб швидше розглянути всі правки. Так сесії парламенту можуть розтягнутися до пізнього вечора.

Раніше портал Знай повідомляв, вручення повісток відбуватиметься по-новому: де чекати змін.

Також наш портал інформував, військовозобов'язаним дадуть лише 3 дні: завадить лише стихійне лихо.

Крім того, ми писали, "Запитали військовий квиток, запакували та відвезли": адвокат розібрав новий закон про мобілізацію.