На болотах готують покарання для людей, які підгодовують безпритульних тварин. Штрафи почнуть діяти в Астраханській області.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що правила про те, що не можна годувати бездомних тварин біля під'їздів будинків, почали діяти у грудні минулого року, але штрафів за це не було.

тварина
тварина

Жителям регіону також заборонили тримати тварин у сараях, гаражах чи на вільному вигулі у дворах приватних будинків.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У грудні астраханські чиновники ухвалили закон про евтаназію безпритульних тварин. Там уже прописано заборону на годування, але за неї не передбачено жодного покарання.

У квітні будуть створені пункти, куди поміщатимуть усіх відловлених тварин і через 15 днів присиплятимуть, навіть якщо раніше ті були відловлені, стерилізовані та випущені назад на волю.

Зірки, які прихистили домашніх тварин: скріншот: YouTube
Зірки, які прихистили домашніх тварин: скріншот: YouTube

Таке рішення чиновники пояснюють економією бюджетних коштів.

Путін вчергове доводить що йому байдуже на свою країну та долю регіонів.

Зазначається, що заборону на підгодовування безпритульних тварин намагалася запровадити влада Челябінської області та Краснодарського краю, але зоозахисникам вдалося скасувати це рішення.

Раніше ми писали про те, що з імені померлого окупанта подарували шматок цегли: "родина" віддячила своєму герою.