Події в Івано-Франківську спричинили запеклу суперечку в соціальних мережах після того, як користувач "Ватний Дрезден" виклав шокуюче відео.

Користувач поділився цим на своїй сторінці соціальної мережі Х. У ньому він не приховує свого обурення з приводу дівчини, яка сидить у машині, слухає музику, танцює та знімає це на свій телефон.

Дівчина знімала відео у машині під музику / фото: скріншот Х
Дівчина знімала відео у машині під музику / фото: скріншот Х

Найцікавіше, що сцена відбулася саме в той момент, коли вулиці наповнилися жалобою, а повз везли героя, який віддав своє життя за Україну.

Користувач, обурений байдужістю дівчини, вирішив поділитись своїм баченням ситуації та записав дівчину на відео. У ролику він ображає її за подібні дії та погрожує викликати поліцію.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Однак, судячи з коментарів, громадська думка розділилася: є ті, хто вважає, що дівчина порушила моральні стандарти, висловлюючи своє розчарування у подібній поведінці, і ті, хто вважає, що вона не порушила закон.

Дівчина знімала відео у машині під музику / фото: скріншот Х
Дівчина знімала відео у машині під музику / фото: скріншот Х

Вибухнули суперечки про те, що зараз усі люди перебувають у настільки підвішеному стані, що готові буквально "зжерти" один одного за будь-який вияв неповаги, обману, брехні чи навіть просто підозри.

"Де вона танцює? Вона знаходиться в машині. Машина це її особистий простір. Вона у машини може робити що вважає за потрібне. А то що вона моральна тварина. Так це ви не виправите."

"Дивлюся коментарі і розумію чому у нас не було країни більше 1000 років. Народ один одного зжерти готовий. Всім по*уй на закони (які вона не порушила), просто поведінка не сподобалася чуваку, а коментарі вражають .Влада з одного боку вбиває, співмешканці з іншого."

"Щось наша толерантність починає в черговий раз виходити нам боком. Пора щось міняти!"

Раніше ми писали про те, що з відрудником музею історії звинуватив загиблу родину в Харкові, що не втекли від війни

Крім того, Знай.ua повідомляв, що зрадник Дорн після вечірки з росіянами на Балі пробив у чергове дно: "Після 24 лютого розставили крапки над "і"

Також наш портал інформував, Маша Полякова нарвалася на гнів українців через "джуджун" у роті: "Просто жах, відсутність виховання"