Метрополітен — один із найважливіших видів транспорту для кількох наших міст — для Києва та Харкова.

Завдяки ним можна не тільки швидко дістатися до роботи, вдома, а й сховатися від масових ракетних атак у разі повітряної тривоги. Однак, що в Києві метро зазнає не найкращих часів через закриття кількох станцій... що, як виявилося, у Харкові є проблеми.

Метрополітен, фото: znaj.ua
Метрополітен, фото: znaj.ua

У зв'язку з постійним ракетним обстрілом Харкова російськими окупантами в місті відбуваються численні руйнування. Це, у свою чергу, спричинило локальні пошкодження на станції метро "Спортивна", розташованої поряд з епіцентрами ракетних ударів.

Як повідомляє пресслужба харківського метрополітену, через підземні зсуви на стелі "Спортивної" з'явилися невеликі тріщини, крізь які почала протікати вода. Проте масштаб пошкоджень не загрожує ні пасажирам, ні руху поїздів – проблема "локальна".

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Метро, фото: Знай.ua
Метро, фото: Знай.ua

Роботи з ліквідації наслідків обстрілів та усунення протікання розпочалися ще минулого тижня і триватимуть щоночі, адже вимагають тривалого часу.

"Приносимо вибачення за тимчасові незручності", - заявляють там.

Нагадаємо, ще одну станцію київського метро можуть незабаром закрити: українцям замовчують проблеми

Як повідомляв "Знай.ua", метро на Виноградар навіть ще не побудували, але йому вже "глина": на що пішли 4 млрд

Знай.ua писав, тарифи на проїзд можуть підвищитися вже навесні: хто з українців платитиме більше