Драматична історія, що трапилася у Львові ще у 2015 році, отримала судове продовження. Львівський апеляційний суд залишив чинним вирок анестезіологу Сергію Сисоєву за загибель 18-річної дівчинки під час пластичної операції на носі.

Як повідомляє джерело, трагедія сталася у приватній клініці на проспекті Чорновола, де Сисоєв працював. Пацієнтка померла від гострої дихальної недостатності через аспірацію крові, спричинену недбалістю медика.

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube

Хоча сам лікар і заперечував свою провину, стверджуючи, що намагався допомогти дівчині дихати після операції, слідство довело протилежне. Зокрема, медичні експерти наголосили, що своєчасне відсмоктування бронхів могло запобігти летальному исходу.

До того ж, комісія з департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА констатувала низку порушень з боку Сисоєва, зокрема, неякісне надання медпослуг, некоректне ведення документації та неправильну реакцію на медпрепарати.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Лікарня, скріншот: Youtube
Лікарня, скріншот: Youtube

Відтак судове слідство чітко вказало на провину лікаря у неналежному виконанні своїх обов'язків (ч.1 ст. 140 КК України). Хоча вироком і не передбачено реального покарання через закінчення термінів давності, проте встановлено правову відповідальність медика за трагічну втрату молодого життя на хірургічному столі.

Нагадаємо, видалив зуб і став погано почуватися: у Кривому Розі підліток помер після візиту до стоматології

Як повідомляв "Знай.uа", міністра оборони екстрено госпіталізували: сечовий міхур не дає спокою.

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" загриміла в лікарню слідом за Узєлковим та іншими: потрібна була термінова операція