Новопризначений головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський вже отримав перші "відгуки" від скандально популярної нардепки Маріанни Безуглої.

Вона заявила, що надає йому лише один місяць на кардинальне реформування армії. Інакше вона "проїдеться" ним, як зробила це з Валерієм Залужним. Про це жінка пише на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Олександр Сирський
Олександр Сирський

"Для мене святих немає, танцюватимете над паперовими картами, гинуть наші громадяни в штурмах посадок, не мовчатиму і моя боротьба триває", - заявляє вона.

На її думку, українські військові та розвідка вже демонструють фантастичні успіхи, зокрема топячи російські кораблі дронами без втрат в особовому складі. Тож головнокомандувач має лише посилити цей тренд, запровадивши кардинальні зміни у системі управління ЗСУ та логістики.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Так, пане Главком, Ви або використовуєте шанс, і вже через місяць ми повинні побачити КАРДИНАЛЬНІ зміни до ЗСУ, або навіщо тоді такі ЗСУ?", - додає Безугла.

Олександр Сирський та Володимир Зеленський
Олександр Сирський та Володимир Зеленський

Тому Олександру Сирському слід уважно поставитися до конструктивної критики та викликів. Бо, можливо, Безугла просто транслює думки представників влади "згори".

Нагадаємо, перша заява Сирського: Головнокомандувач анонсував нові завдання

Як повідомляв "Знай.uа", "хтось, насипте їй корми": Мар'яна Безугла отримала відповідь за нападки на Залужного

Знай.uа писав, "Слуга народу" Безугла "напала" на Залужного і спікера Повітряних сил ЗСУ Гната: "У генерала є час на даму..."