Відома у соціальних мережах, а також на телебаченні українська енергетична практикиня, майстерка карток Таро та переможниця проєкту "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова, яка говорила, що військові операції Збройних сил України, особливо в Курській області, за її словами, призведуть до значних успіхів, назвала важливі для України дати 2024 та 2025 років. Вона переконана, що це може стосуватися подій на фронті.

Про це стало відомо завдяки свіжому ефіру Яни Пасинкової, який доступний для перегляду в мережі YouTube.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

"З 3 по 18 червня 2025 року ми там будемо з вами "садити буряки". Тут є два варіанти розвитку подій, коли його обміняють на те, що потрібно. А друга історія - не хочуть обмінювати, то "саджаємо буряки". Дуже ще цікава дата буде 6 березня 2025 року. Також з 14 по 22 серпня 2025 року - теж важливі для України дати. Щось тоді буде відбуватися", - сказала тарологиня.

Також Яна Пасинкова вважає, що восени 2024 року українці почують дуже добрі новини. Це може стосуватися Кримського мосту.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Мобілізованим оголосили важливе нововведення Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

А ще Пасинкова натякнула на певні "козирі в рукаві" з боку росії, які можуть виявитися найближчими місяцями. Вона наголосила, що ці аспекти пов'язані з суспільними та релігійними питаннями, проте не стала заглиблюватися в деталі.

Нагадаємо, скінчиться несподівано: астролог назвав остаточну дату завершення війни в Україні.

Раніше повідомлялося, "Звільнення територій та переговори": екстрасенс попередила про доленосні зміни в найближчі місяці.

Також, Софія Ротару виїхала з України та зустрілася із сином-втікачем: сиділи у ресторані, співали пісні та їли торт.