Українська комедіантка, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару частково оголилася на радість небайдужих до її життя і творчості.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост з фотографією гумористка виклала на своїй сторінці в соціальній мережі "Instagram".

"Трохи оголеності вам в стрічку", - прямо написала Сопонару в описі до фото.

На знімку можна побачити, як зірка переодягається. Сукню вже спустили до ліктів-видно ліф. Вираз обличчя у комедіантки веселе і хитре. А уважний глядач навіть зможе побачити трусики зірки, маленький фрагмент яких проглядається з-під "спідниці" сукні. Однак невідомо, чи спеціально красуня засвітила таку пікантну деталь - акцент в фото явно зроблений на бюстгальтер, так що демонстрація зайвих принад могла не входити в плани і бути випадковістю.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Ірина Сопонару, фото Instagram
Ірина Сопонару, фото Instagram

Ірина Сопонару народилася в Чернівцях у родині з румунським корінням. Дівчина вже з юнацьких років захопилася участю в різноманітних розважальних шоу. Зараз немає такого телеканалу, який би не показував гумористичного контенту, до чого так чи інакше не доклала своїх рук чернівчанка. Ось і зараз дівчина зайнята в "Лізі сміху", де вона грає за команду "Вінницькі", в "Iграх приколів", знімається в "Одного разу під Полтавою" і "Жіночому кварталі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Степан Казанін розповів, як у "Кварталі 95" спрацювалися без Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", гуморист Степан Казанін розкрив секрет сімейного щастя. Він у шлюбі з дружиною вже 26 років і знає в цьому толк.

Знай.ua писав, співачка Марта Адамчук розповіла Знай.иа про зміни в колективі і куди пропала Настя Коротка.