Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників несподіваними новинами - зірка стала учасницею російського телешоу "Льодовиковий період", де її партнером буде олімпійський чемпіон Роман Костомаров. Так, артистка виставила спокусливий кадр, поставши в несподіваному образі і інтригуючи фанатів-Регіна перетворилася на єгипетську царицю Клеопатру, зізнавшись, що збирається розтопити лід не тільки новим вбранням, але і гарячим танцем.

Читайте Знай в Google News!

Красуня приміряла коротеньку сукню смарагдового кольору з оксамитовими вставками і блискучими каменями-стразами, а також глибоким декольте, блиснувши стрункою фігурою. На обличчі у Тодоренко красувався макіяж з акцентом на очах, а довге русяве волосся ховалися під темною перукою, перевтіливши ведучу в брюнетку.

Фолловери не пройшли повз: "Регіна 🖤 🖤 🖤 🖤 🖤 🖤 🖤 🖤 так ось звідки міць!", "Дуже красива😍справжня Клеопатра😍 💖", "Капець...взагалі не впізнати. 😍", "Ви . дуже йде бути брюнеткою! І ці тіні. Вдалий образ".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипанням.