Українська співачка і політичний діяч Оксана Білозір на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вирішила висловитися щодо нещодавно прийнятого закону про декретну відпустку для чоловіків.

Вона виділила радість, адже це її законопроект, поданий наприкінці засідань Верховної Ради України VIII скликання.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні (він) прийнятий новим складом парламенту! Даний законопроект був напрацьований спільно з #Международнон жіночий рух #ЗаСімейніЦінності! І цілою низкою громадських організацій і поданий від МДО за сімейні цінності! Законопроект пройшов всі етапи узгодження та обговорення і був прийнятий Парламентом у першому читанні!", - написала вона в публікації.

Далі вона зазначила, що процес був припинений у зв'язку з достроковим припиненням повноважень VIII скликання ВР, проте в IX скликанні законопроект був активований і прийнятий, як закон. "Спасибі, колеги народні депутати!",- додала вона. Ним встановлюється одноразова оплачувана відпустка при народженні дитини тривалістю до 14 календарних днів без урахування святкових і неробочих днів.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина народжує-пора у відпустку: як в Україні зміняться правила чоловічого Декрету. В Україні з'явиться Нова відпустка і декрет для чоловіків.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", у Львові 10-річній принцесі прооперували мозок без краплі крові, аплодує вся Україна.

Знай.ua писав, пільги чорнобильцям в Україні у 2021 році: головні зміни і як оформити.