Зеленський заявив про тяжкість і небезпеку виконуваної роботи: "Жити вічно"

Президент України Володимир Зеленський вирішив привітати наших захисників з Днем Збройних Сил України. Він відзначає найбільший тягар відповідальності за долю української держави, який лежить на плечах наших воїнів, і захист її територіальної цілісності. Їм доводиться першими ставати на шляху ворога, рішуче зупиняти його агресивні наміри і відстоювати для нашої країни свободу.

ООС, фото Facebook
ООС, фото Facebook

Українські воїни на Донбасі відповіли путінським окупантам за зухвалі снайперські постріли

Українські захисники продовжують контролювати ситуацію в районі проведення Об'єднаних сил. Обстановка там залишається стабільною, однак у бік українських позицій противник вів вогонь з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

мороз і сонце, фото ua.depositphotos.com
мороз і сонце, фото ua.depositphotos.com

Арктичні морози: синоптик ошелешила різкою зміною погоди, новий прогноз

Відомий синоптик Наталка Діденко у соціальній мережі Facebook заговорила про те, що потужному антициклону вдалося відсунути хмарність трохи далі, "на прохання трудящих і навіть ледарів". Тому в Україні багато де засяяло сонце. Однак все одно повітряна маса арктичного походження зуміла додати морозної температури.

Укрпошта, фото з відкритих джерел
Укрпошта, фото з відкритих джерел

Укрпошта зганьбилася на всю країну сервісом епохи Сталіна: "Чари не працюють"

Про роботу Укрпошти у нашій країні вже легенди ходять. І користувачі регулярно діляться своїми враженнями про сервіс, який дозволяє повернутися в далекі 1970-і роки. Черговим клієнтом цієї чудової компанії став блогер і користувач Facebook Artem Polezhaka.

Анна Заворотнюк, фото Instagram
Анна Заворотнюк, фото Instagram

Донька онкохворої Заворотнюк показала, чим відволікається від горя: "Прекрасні і прокляті"

Анна Заворотнюк - дочка однієї з найвідоміших актрис пострадянського простору Анастасії Заворотнюк. У той час, як її мама бореться з важким захворюванням, Анна поступово набирає популярність, правда, в іншій сфері.