Всі революції робить молодь, а соціальні мережі впливають на їхні дії.

Про це заявив експерт з питань сектора оборони і безпеки Олег Старіков в ефірі «Знай24».

«Революцію завжди робить молодь, а не старше покоління. Тому що ми консервативні, ми мізки вмикаємо, а молодь мізки не вмикає. Їх використовують, це технологія. У всіх революціях завжди використовували молодь, а якщо брати Російську Федерацію – згадайте кінець 19 століття. Це перші політичні тероризми», - говорить він.

За словами експерта, зараз соціальні мережі мають величезний вплив, а особливо під час революцій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Навіть наймогутнішу людину – президента США Дональда Трампа – якийсь адміністратор взяв і відключив від світу. Йде вплив соціальних мереж на розум і дії молоді. Ми мислимо трохи по-іншому – ми оцінюємо інформацію, а вони не оцінюють. Соціальні мережі були у всіх «кольорових революціях». Під час окупації Криму російські спецслужби теж використовували соцмережі», - констатує Старіков.

Він зазначив, що авторитарні країни відключають світовий інтернет і створюють свій. І РФ також піде цим шляхом.

«Російська Федерація повністю перейде з YouTube на свою якусь платформу. Я думаю, вони потихеньку відокремляться від світової мережі», - прогнозує експерт.

Раніше Знай.ua повідомляв, що протести в Росії на підтримку Навального до Майдану не дотягнули – зійшлися на 2 тисячах.

Нагадаємо, у мережі знайшли «доньку Путіна», яка підтримує Навального.