Представники "Укрзалізниці" поділилися своїми коментарями з приводу інциденту, що трапився у поїзді "Львів-Київ".

Зовсім недавно, як багато хто вже знає, пасажирка Євгенія Карпюк розповіла про неприємну ситуацію, коли під час поїздки чоловік у купе приставав до неї з непристойними натяками. Жінка додала, що провідник навіть ніяк не намагався вплинути на цю ситуацію та не вжив жодних заходів після її звернення.

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube
"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

В "Укрзалізниці" вже встигли поділитися своєю версією події, заявивши, що нібито пасажирка розмовляла російською мовою. А ось вона цей факт, звичайно ж, заперечує і стверджує, що під час усієї подорожі "мовною" питання не порушувалося взагалі.

У повідомленні "Укрзалізниці" зазначається, що якщо версію провідника не буде підтверджено, до нього будуть застосовані дисциплінарні заходи — розслідування причин конфлікту триває.

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу
Показати ще

Євгенія Карпюк уже встигла відреагувати на все, що йдеться і у пресслужбі "УЗ", і що пишуть їй у Direct прості українці. За її словами, у всій цій ситуації провідник уже намагається викрутитися із ситуації, тому й була придумана ідея, нібито жінка розмовляла російською мовою.

"Дуже цікава спроба", - зазначає вона.

При цьому зазначає, що спілкувалася і з пасажиром, і з провідником виключно українською мовою, а ось у стані стресу вже й не пам'ятає якою мовою розмовляла.

Нагадаємо, "Бог послав мені жінку": чоловік чіплявся до пасажирки в купе, провідник не надав жодної допомоги

Як повідомляв "Знай.uа", скандал в "Укрзалізниці" через "жіночі вагони": "Мами дівчаток рівніші"

Знай.uа писав, УЗ ввела "жіночі купе", але не передбачила серйозну потребу українок: чоловікам набагато комфортніше