Депутат Краматорської міської ради та за сумісництвом син Наталії Королевської Ростислав Солод спокійнісінько гріється під сонцем у Дубаї, насолоджуючись елітним життям, доки його виборці у Краматорську гинуть від російських ракет. Про це свідчить журналістське розслідування "УП".

В Україні триває повномасштабна війна, і щодня люди страждають від терору російських окупантів. Загарбники регулярно б'ють по різних регіонах, особливо по прифронтових містах як Краматорськ.

Син Наталі Королівської. Фото: скрін youtube
Син Наталі Королевської. Фото: скрін youtube

В той самий час відомий депутат Краматорської міської ради, він же син народного депутата України Наталії Королевської Ростислав Солод, як ні в чому не бувало насолоджується життям у Дубаї. Поки його виборці гинуть від ракет його спонсорів, юний депутат ніжиться на розкішних пляжах, танцює на концертах і їсть в елітних ресторанах.

Син Наталі Королівської. Фото: скрін youtube
Син Наталі Королевської. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Варто зазначити, що 27 червня російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Краматорську. Терористи потрапили до закладу харчування. В результаті щонайменше загинуло 8 осіб, серед яких діти, 60 осіб отримали поранення.

Раніше портал Знай повідомляв, "Зборище" ОПЗЖ у Монако збереться на розпилювання грантів: серед запрошених проросійські корупціонери та відомі українські спортсмени.

Також наш портал інформував, помічник Гетьманцева Євген Сокур отримав стрімкий кар'єрний зліт: не розуміється, але добре прикриває схему.

Крім того, ми писали, мати скандального судді Вовка захопила громадський пляж в Одесі для будівництва готелю.