Український захисник емоційно звернувся до київських чиновників, які активно закупляють в укриття барабани, конструктори та туалетний папір на мільйони гривень. Відповідний ролик з'явився у мережі.

Воїн ЗСУ звернувся до столичних чиновників, які у розпал повномасштабної війни витрачають мільйони бюджетних коштів на купівлю барабанів та конструкторів для укриттів.

Воїн ЗСУ звернувся до чиновників. Фото: скрін з відео
Воїн ЗСУ звернувся до чиновників. Фото: скрін з відео

Захисник відзначив, що на фронті щодня гинуть воїни від того, що не вистачає банальних автомобілів та дронів. Він зазначив, що замість мільйонних витрат на нікому не потрібні барабани варто було б надавати максимальну підтримку хлопцям на передовій.

"Людям не вистачає дронів, антидронових рушниць, банальних автомобілів. У нас повномасштабна війна, прокиньтеся, клоуни! У нас не антитерористична операція, у нас щодня гинуть хлопці від того, що не вистачає цих антидронових рушниць, не вистачає дронів. В нас дуже сильний ворог. Ви купуєте барабани, конструктори в укриття, ви конч*ні?, - обурився боєць ЗСУ.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

До речі, на Prozorro з'явився новий тендер за закупівлю туалетного паперу для укриттів у Дніпровському районі столиці на суму в 3 мільйони гривень.

Тендер на закупівлю туалетного паперу. Фото: скрін Prozorro
Тендер на закупівлю туалетного паперу. Фото: скрін Prozorro

Раніше портал Знай повідомляв, для київських укриттів закупили електросковорідки по 720 тисяч грн: готувати запросять Гордона Рамзі?

Також наш портал інформував, що київські чиновники закупили для укриттів овочерізки на 1,5 млн грн: "Чого вам ще не вистачає?"

Крім того, ми писали "Рабську працю": у Києві вчителів змушують ночами чергувати біля шкільних укриттів, а вранці викладати.