Депутат Київської міськради Лілія Пашинна показала, що відповіли в КМДА на запит, чому не ведеться прийом громадян.

Лілія Пашинна повідомила на своїй сторінці у Facebook, що скерувала запит до адміністрації міста, чому не ведеться прийом громадян, і отримала дивну відповідь.

COVID-19, скріншот: Youtube
COVID-19, скріншот: Youtube

У відповіді депутату зазначили, що досі проводять опрацювання питання щодо проведень особистих прийомів після прийняття Кабміном відповідної Постанови.

Наразі Департаментом опрацьовується питання відновлення проведення особистих прийомів після прийняття постанови Кабінету міністрів № 651 "Про відміну на всій території України карантину встановленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби covid-19 спричиненої коронавірусом Sars CoV-2". Відповідно до частини другої статті 13 закону України "Про статус депутатів місцевих рад" повідомляємо про необхідність продовження строку розгляду депутатського звернення. — йдеться у відповідід на звернення Пашинної.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Українці з сарказмом поставились до такої інформації, особливо до формулювання відписки:

Цікаве формулювання "опрацьовується можливість працювати" - написали у коментарі.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що "жадібне корупційне створіння": військовий не стримався щодо Кличка після чергового затоплення Києва.

Як повідомляв "Знай.ua", Садовий пішов стопами Кличка: укриття Львова виявилися закритими, мер каже, що туди не ходять.

Також "Знай.ua" інформував, у Кличка вирішили відремонтувати ідеальну дорогу: вбухають туди 100 мільйонів.