У мережі обурюються кількістю завершених тендерів на розробку БПЛА від Харківської міськради, в цілому "опрацювали" на півтора мільярда.

Тендери розмістив той самий інноваційний департамент Харківської міськради, що віддав майже 500 тисяч за щось там з NFT.

Ганебні тендери Харківської влади
Ганебні тендери Харківської влади

У жодному тендері немає технічного завдання. А назви… ну ви самі бачите. Можна було просто написати "Не вистачає на нову машину, треба 3*445 тисяч", — обурються українці.

Ганебні тендери Харківської влади
Ганебні тендери Харківської влади

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Єдине, що вказується, що кошти виділяються на закупівлю без використання електронної системи. Тобто, майже півмільйона виділяється на "послуги у сфері інформатизації щодо розробки автоматизованих систем управління польотами БПЛА (Впровадження інноваційних проєктів у м. Харкові щодо автоматизованих систем управління польотами БПЛА)".

Ганебні тендери Харківської влади
Ганебні тендери Харківської влади

Нагадаємо, нещодавно попри війну харківська влада виділила велетенську суму на створення NFT.

Треба сказати, що Харків не перевершив Київських чиновників, останні з ганебних тендерів - це 6 мільйонів грн на кущі в один з районів столиці.

Нагадаємо, ми писали, що елітний Hummer на київських номерах їздив по Світязю: "Так це ж воєнком з Києва".

Як повідомляв "Знай.ua" Дніпро закуповує дрони, а у Києві виділяють мільйони на кущі: ганебні тендери столичної влади.

Також "Знай.ua" інформував, Київоблрада замовила годинники на півмільйона: золоте гравірування та єдиний учасник тендеру.