У мережі показали тендери, на що спускають місцеві бюджети.

Мер Дніпра придбає масово дрони, у Prozorro розміщено тендер на придбання дронів на суму 268 млн грн. Натомість у Києві вирішили, що під час війни кращого не вигадаєш, як насадити кущів.

Українці. Фото: Youtube
Українці. Фото: Youtube

Українців цікавить, чому мер Дніпра може витратити кошти на дрони, а іншим зась.

Скриншот тендерів
Скриншот тендерів

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Колишній військовослужбовець Олег Симороз, який проходить реабілітацію після втрати кінцівок на війні, пише, що замість допомогти військовослужбовцям, Кличко вирішив насадити в одному лише районі кущів на 6 млн грн.

Кому війна, а кому кущі треба посадити. Кличко замість того, щоб допомогти нашим бійцям на фронті, вирішив витрати на насадження ЛИШЕ в одному Деснянському районі 6 мільйонів гривень. — Олег Симороз.

Він зазначає, що напевно під цими кущами мешканці Деснянського району зможуть заховатися і бути в безпеці, коли над головою будуть летіти шахеди з ракетами. Ті ж, наприклад, бомбосховища знаходяться в такому жахливому стані, що туди дітей страшно заводити, а мер витрачає гроші на кущі.

Скриншот твіта
Скриншот твіта

Нагадаємо, ми писали, що Сергій Бубка з братом продають паливо окупантам: як сімейна фірма поповнює ворожу скарбницю.

Як повідомляв "Знай.ua" вивалили сотні мільйонів на дороги: трасу зробили "золотою" не показавши кошторис.

Також "Знай.ua" інформував, Київоблрада замовила годинники на півмільйона: золоте гравірування та єдиний учасник тендеру