Їхній Хмельницькій області прийшли дуже сумні новини. Тут чоловік жорстко вчинив із коровою. Проте місцева поліція закрила кримінальне провадження у справі про знущання, на що дуже емоційно відреагувала громадськість.

Справа в тому, що поліція не побачила там кримінального правопорушення. Логіка копів така: після того, як рани загоїлися, корова не покалічена, отже, порушення не можна кваліфікувати як кримінальне, лише як адміністративне.

За даними зоозахисників організації UAnimals, чоловік прив'язав корову до трактора, тяг її за роги, поки вона не впала, потім тяг по землі, потім зґвалтував.

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube

"У корови були вибиті зуби та зчесані боки, і все, що світить цьому чоловікові - це 3400 - 5100 гривень штрафу?! Готуємо скаргу на закриття виробництва. Просимо про максимальний розголос", - йдеться у повідомленні на їхній сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Люди залишили безліч емоційних коментарів під цією посадою:

Коментарі українців, скріншот: Facebook
Коментарі українців, скріншот: Facebook

Коментарі українців, скріншот: Facebook
Коментарі українців, скріншот: Facebook

Коментарі українців, скріншот: Facebook
Коментарі українців, скріншот: Facebook

Про історію знущання з корови стало відомо ще у травні цього року. Тоді Віталій Грива розповідав, це сталося на Хмельниччині у селищі Антоніни — у місцевій групі виклали фото тварини, яка лежить серед поля і не може підвестися — мовляв, може хтось її розшукує. Коли власники знайшли корову, виявили у неї численні травми.

"Хтось прив'язав корову до трактора, і вона бігла, поки не знесила і не впала. Шкіра обдерта, роги підірвані від ланцюга, на якому її тягли. Далі, мабуть, ланцюг порвався і тварина залишилася лежати", - писав син власниці корови.

Згодом корову оглянув лікар і з'ясувалося, що вона зґвалтована.

Згодом зоозахисники повідомляли, що поліція знайшла підозрюваного — 22-річний житель села, що сусідить із селищем Антоніни у Хмельницькій області. Власниця корови розповідала, що хлопця допитувала поліція.

Трактор, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Трактор, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Він говорив, що в стані алкогольного сп'яніння йому "хочеться таке робити з тваринами", що він "себе стримати не може, робить це вже не вперше у своєму селі".

У UAnimals подавали заяву до поліції за частиною 3 статті 299 Кримінального кодексу — саме ця частина статті передбачає покарання за сексуальне насильство над тваринами — позбавлення волі на п'ять-вісім років із конфіскацією тварини.

Нагадаємо, наділи на свиню намордник, щоб не вила з голоду: як родина нелюдів знущалася з тварин.

Раніше повідомлялося, ніколи не пригощайте цим свого улюбленця: яка звична нам їжа може занапастити кота.

Також, доньака відомої чернівчанки 20 хвилин безжально вбивала маленького сусідського песика.