З міста Миколаїв, яке практично щодня перебуває під загрозою обстрілів російських окупантів, прийшли дуже сумні новини. Справа в тому, що тут ще залишилися персонажі, у яких у голові замість мізків "вата".

П'яний місцевий житель, який заявив, що народився та виріс у Миколаєві, відкрив свій рот і почав ображати українську мову. Інцидент стався у Корабельному районі, і дядькові не сподобалося, що жінки, яких він просто почув, спілкувалися українською мовою.

Про це стало відомо завдяки відео, яке зняла місцева мешканка Марія, ці кадри вже є у YouTube.

Ватний житель Миколаєва, скріншот: YouTube
Ватний житель Миколаєва, скріншот: YouTube

За її словами, коли вони стояли біля магазину, чоловік пройшов повз один раз і лайливо висловився в їхній бік, після чого відійшов узяти сигарету. Однак потім знову повернувся до жінок і, почувши українську мову, назвав їх бандерівками.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Частину українців звільнили від проходження ВЛК – хто може зітхнути з полегшенням Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

- У вас якісь проблеми, я не можу зрозуміти. Ідіть, куди йшли.

- Російською вам не можна говорити, с*ки.

– Тож не розмовляйте.

- Ти с*ка смердюча! Я в Миколаєві виріс, с*ка ти. Ти бандерка еб*нна.

- Я викликаю поліцію!

- Іди, с*ка, викликай. Я в Миколаєві виріс, смердюча бандерівська. Обличчя. Я російською все життя говорив тут. Хохлятські під*раси бл*ть.

У коментарі кореспондентові місцевого видання жінка розповіла, що причин для конфлікту не було, адже до останнього вони ігнорували поведінку чоловіка.

Ватний житель Миколаєва, скріншот: YouTube
Ватний житель Миколаєва, скріншот: YouTube

"Ми спілкувалися з подругою українською, вона дуже добре розмовляє, і ще в неї така футболочка була патріотична. Може, це його зачепило", - каже вона.

У поліцію жінки зателефонувати не встигли, після погроз чоловік швидко втік з місця.

Нагадаємо, "Це станеться 100%": мольфар поділився пророцтвом про звільнення Криму, окупантам настав час тікати.

Раніше повідомлялося, що син творця дронів, які вбивають українців, шикує в Лондоні і працює на ООН: є і квартирка з видом на Біг-Бен.

Також, росіяни запустили конвеєр дронів, поки українці зливають мільйони на барабани, сковорідки та пам'ятники.