Скандальна новина про зйомки серіалу "Інгулець", на який держава готова виділити аж 33,6 млн грн, дуже стривожила не лише простий народ, а й військових.

Юрій Горбунов, який взявся за зйомки серіалу, переконує, що творчість потрібна під час війни, адже вона надихатиме українців. Проте військові із цим не згодні.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

Більше того, один із них, Олег Симороз, назвав його покидьком, який нічим не відрізняється від чиновників, які роблять безглузді закупівлі на мільйони гривень, тягнуть гроші з бюджету собі до кишені.

"Такий же кон**ний покидьок, як ті, які займаються в період війни держзакупівлями. Він прямо сказав, що військовим потрібні розваги. Ви що, кон**ні? Ні, військовим потрібні дрони, аптечки, турнікети та авто. А не ця хер**, якою вони займаються", - высловився боєць в етері.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Військового обурює, що Горбунов виправдовує такі витрати на серіал тим, що він "воює" на культурному фронті, тоді як справжні воїни гинуть десятками на передовій, захищаючи країну.

"Юря, бл*ть, у тебе серйозні втрати на цьому фронті? Я мрію, щоб такі люди як Горбунов та його товариші, забилися в якийсь один куточок. Ви вже всю країну довели, закрийте свої пі***ки. Віддайте гроші ЗСУ", - сказав Симороз.

Нагадаємо, Юрію Горбунову пропонували посаду міністра культури, ведучий розповів про політичні амбіції: "Не хочеться людей ображати"

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна стала на захист Горбунова і розгнівала українців: "Люди по копійці збирають на дрони"