Євген Борисов за час своєї роботи керівником Одеського регіонального центру комплектування та соціальної підтримки встиг непогано збагатитися на цілих 188 мільйонів гривень. Скандал зробив корупціонера настільки знаменитим, що його успіхи обговорюють на телебаченні.

Зокрема, на одному з телеканалів подискутували на тему того, як Борисов приїхав до Києва "вирішувати питання", коли його корупційні схеми випливли назовні, тобто просто хотів відкупитися.

Проте план військкома жорстко провалився, адже правоохоронці затримали його майже біля будівлі ГБР. У бюро переконані, що Борисов приїхав до столиці, щоб переховуватись. Думав, так надійніше.

Затримання Борисова. Фото ДБР
Затримання Борисова. Фото ДБР

На телеканалі згадали і те, як дружина військкома під час війни придбала собі елітний автомобіль, а його родина купила дорогу нерухомість в Іспанії на мільйони доларів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Чувак приїхав "решунькати". Він зараз забашляє і все буде нормально. Давайте цей серіал дивитися не просто як затримання, а лише кінець першої частини цього марлезонського балету. Може, все закінчиться як треба і він поїде до себе в Іспанію", - сказали аналітики.

Раніше ми писали про те, що воєнком-олігарх Борисов "заробив" за час війни 188 мільйонів: винним себе не вважає

Як повідомляв Знай.ua, одесського військкома-олігарха затримали у столиці: змитися до Іспанії не встиг

Також портал Знай.ua писав, що воєнком-олігарх Борисов зіпсував безтурботне життя колегам: перевірятимуть навіть родичів