Колишнього одеського військкома Борисова заманили до Києва силовики обіцянкою "вирішувати" його справу в суді та не застосовувати арешт.

За інформацією колишнього нардепа Ігоря Мосійчука, який навесні першим повідомив про закордонну нерухомість Борисова, умовою було те, що Борисов здасться добровільно. Подробиці розповіла журналістка на своєму тг-каналі Ірина Гриб.

Євген Борисов. Фото: odessamedia
Євген Борисов. Фото: odessamedia

Заступник генерального прокурора Дмитро Вербицький мав "відмазати" скандального одеського військкома Євгена Борисова, якого вчора заарештувала ДБР.

У ЗМІ зазначають, що раніше Борисов справді перетнув кордон через один із КПП на Одещині. Перетнув так званою "зеленкою" або "по повітрю".

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

А ось його телефон залишився в Одесі та навіть змінювалося місце його локації. Подейкують, що високопоставлений син (співробітник СБУ) Борисова возив телефон із собою містом, для імітації присутності. — розповідає блогерка.

Затримання Борисова. Фото ДБР
Затримання Борисова. Фото ДБР

На думку блогерки, Вербицький справді порекомендував Борисову повернутися, але у властивій йому манері – кинув останнього.

Ірина Гриб зазначає, що "на сьогодні улюбленець Костіна Дмитро Вербицький є головним "гаманцем" ГПУ".

Він загнав під себе всю економіку та планував до кінця року очолити Відомство. Ірочка дуже сподівається, що Борисов мовчати не буде і зіллє Вербицького, як той злив його. — пише блогерка.

Нагадаємо, ми писали, що військком-олігарх Борисов зіпсував безтурботне життя колегам: перевірятимуть навіть родичів.

Як повідомляв "Знай.ua" одеського воєнкома-олігарха затримали у столиці: змитись до Іспанії не встиг.

Також "Знай.ua" інформував, на очах у поліції військові ТЦК викрали українця: "Є ті, хто сміявся?"