Щоб уникнути військової служби, українські чоловіки використовують усілякі методи та хитрощі. Один із них вирішив обдурити військкомат та надав підроблені документи для виїзду за кордон.

До речі, за межі країни йому так і не вдалося виїхати, бо працівники військкомату вчасно викрили його обман. Про це йдеться на сайті Черкаської обласної прокуратури.

Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube
Співробітники ТЦК. Фото: скрін youtube

Так, 27-річний мешканець Черкаської області захотів обманним шляхом отримати відстрочку від мобілізації та виїхати за кордон. Для цього він особисто з'явився до військкомату та надав працівникам документи, які нібито підтверджують його навчання в Європі. Проте ТЦК перевірили документи та викрили обман військовозобов'язаного, тому подали у розшук.

"Завдяки вжитим заходам, в тому числі в межах міжнародного співробітництва, зібрано докази, що викривають протиправні наміри призовника. У зв’язку із переховуванням підозрюваного від правоохоронних органів вживаються заходи до розшуку підозрюваного", - розповіли в прокуратурі.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

суд,фото: google
суд,фото: google

Йому інкримінують використання свідомо підроблених документів за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Якщо чоловіка знайдуть і доведуть провину, йому загрожує покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Раніше ми писали про те, що отримають повістки поза чергою: хто має з'явитися до ТЦК у серпні