Відомий український боксер Максим Бурсак відправив до нокауту випадкового перехожого. Інцидент був зафіксований на камері відеоспостереження. Про це повідомляє telegram-канал "Київ Оперативний".

Як повідомляє конфлікт між боксером та перехожим стався вночі на вулиці Бджілки. Камера відеоспостереження зафіксувала, що Максим Бурсак підходить до перехожого та одним ударом у голову відправляє його в нокаут.

Максим Бурсак. Фото: instagram.com/maks_bursak
Максим Бурсак. Фото: instagram.com/maks_bursak

Наразі невідомо, що саме спричинило бійку, але місцеві кажуть, що подібні інциденти за участю боксера відбуваються вже не вперше.

Кадр з камери спостереження. Фото: "Київ Оперативний"
Кадр з камери спостереження. Фото: "Київ Оперативний"

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Наразі постраждалий хлопець у реанімації з тяжкими тілесними ушкодженнями та вимагає операції. У хлопця перелом щелепи, носа та пробита голова", - повідомляє "Київ Оперативний".

Варто зазначити, що Максим Бурсак – український боксер-професіонал, який виступає у середній ваговій категорії. Володар титулів IBF Youth (2008-2009), інтерконтинентального чемпіона WBO (2010-2012), чемпіона WBA Continental (2013) у середній вазі.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, вручення повістки закінчилося бійкою: у Львові військкоми після образ чоловіка пішли з кулаками.

Також наш портал інформував, прикордонник-мільйонер Сергій Мула та його підлегла Плантовська уникли покарання: суд закрив епізод у справі.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Вкрасти мільйони та побудувати маленький СРСР": експерт шокував, що під виглядом захисту інформації хочуть прийняти "слуги".