У болгарському містечку Варна зняли на камеру спроби двох чоловіків зняти блокування колеса авто на полтавських номерах.

Європа, фото: Знай.ua
Європа, фото: Знай.ua

Відповідне відео, опублікували на Twitter.

У повідомленні йдеться, що водій автомобіля припаркувався у забороненому місці.

Це помітив паркувальник і встановив на колесо блокатор колеса.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Європа, фото: Знай.ua
Європа, фото: Знай.ua

Коли ж полтавці повернулися та побачили, що тепер не зможуть вільно пересуватися містечком, доки не сплатять штраф за порушення. Однак поні вирішили не шукати легких шляхів, але почали голими руками намагатися зірвати блокатор коліс із синьою Infinity.

Українців у мережі шокувала така жадібність, вони не розуміють, чому водії мають гроші купувати дорогий автомобіль, а сплатити досконале порушення вони не збираються.

Деякі в коментарях зазначили, що за пошкодження майна порушники ще заплатять близько 16 євро.

"До речі, якщо вони заплатять штраф 30 лева (15.5 євро) відразу цю штучку знімають"; " Парувальник зазвичай відзначив номер авто. Герої оплатить ще за зіпсоване обладнання. Дурне має страждати"; "Як вони там опинилися!?! Мабуть службове відрядження?", " Жлоби та бідло, грошей на фінік накрали а на штраф немає"; "Це волонтери женуть корч для ЗСУ, у них від ТЦК та МО довідка є" - обурюються українці.

Нагадаємо, криваві рублі дорожчі за репутацію: які великі корпорації спонсорують вбивства українців

Раніше ми писали, що чиновників хочуть змусити розповісти про свій стан: за проект уже проголосували

Як повідомляв Знай.ua, чекали цього два роки: банки пообіцяли мільйонам українців "м'які" кредити, що це означає