Захисник Азовсталі Руслан (Давид) Сербов, який брав участь у важких боях, втратив ногу та пережив полон розповів, як несправедливо з ним вчиняють.

У Instagram Руслан поділився своєю історією. Рік тому його серйозно поранили, проте до сьогодні він не отримав ні пенсії з інвалідності, ні іншої грошової допомоги, яку обіцяє держава.

"Те позорисько у вигляді некомпетентних та ледачих людей, з яким я зіштовхнувся, не йде ні в які рамки", - заявив військовий.

Військовий Руслан (Давид), фото Instagram
Військовий Руслан (Давид), фото Instagram

Щоб допомогти своїм побратимам, чоловік прилетів на гелікоптері до оточеного і вже окупованого Маріуполя у квітні 2022 року, де й отримав тяжке поранення, через яке йому ампутували ногу. Більше того, після цього російські окупанти захопили його в полон на півтора місяці.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Незважаючи на весь пережитий жах, військовий заявляє, що повторив би подвиг заради держави, яка, у свою чергу, не поспішає про нього подбати після поранення.

"Я не жалкую ні про що, повернувши б час назад - я зробив би те ж саме, та знищив б ще більше ворогів. Але те, з чим стикаються люди після поранень, які готові були жертвувати життям за свободу нашої держави та придбали білет у один кінець - незрозуміле і неправильне, з цим треба боротися", - написав Руслан.

Пост військового Руслана (Давида), скріншот
Пост військового Руслана (Давида), скріншот

Нагадаємо, у Зеленського розповіли про повернення ядерного статусу України: зброю надає НАТО

Раніше ми писали про те, що у ЗСУ заявили, що росія не обстрілюватиме Україну ракетами цієї зими: "Взимку битимуть... "

Як повідомляв Знай.ua, українська снайперка Євгенія розповіла, як "горіла в пеклі" за перші постріли по людях: "Не ми прийшли до них, а вони до нас"