У Полтаві місцевий блогер та фітнес-тренер Роман Заволока ганебно поводився по відношенню до військових, особливо до тих, які вручали повістки чоловікам. Нещодавно відморозок навіть наважився плюнути та обізвати ветерана війни Олександра Мацька "придурком".

Після систематичних образ військових за Заволоку нарешті взялася поліція. Проти блогера порушили кримінальну справу за ч. 2 статті 296 за фактом хуліганства, що карається обмеженням до п'яти років або позбавленням волі до чотирьох років.

Ромка з Полтави. Фото: Instagram
Ромка з Полтави. Фото: Instagram

Поліція планувала оголосити Роману про підозру, а невдовзі з'явилося фото із його затриманням. Його у Twitter опублікувала бойова медикиня Госпітальєрів Катерина Галушка, зазначивши, що блогер отримав по заслугах.

"Що буває коли не поважаєш ветеранів, порушуєш закон та кидаєшся биком на представників Сил оборони. Красиво. Дуже гарно. Роман Заволока таки отримав по своєм брудному писку", - написала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Заволоку затримала поліція, фото із соцмереж
Заволоку затримала поліція, фото із соцмереж

Українці в Telegram-каналах теж не можуть натішитися, що Роман нарешті відповість за свої мерзенні дії.

"Як приємно бачити його розбите є**ло", - пишуть вони.

Реакція на затримання Заволоки,скриншот
Реакція на затримання Заволоки,скриншот

Нагадаємо, полтавський відморозок продовжує пригнічувати військових: безкарно плює в ноги ветеранам з інвалідністю

Раніше ми писали про те, що полтавчанин, який показував середній палець військкомам, влаштував на них полювання: "Продажні шакали, йду за вами"

Як повідомляв Знай.ua, нахабному полтавцю не сподобалися військові в місті: "Вбиваєте за гроші"