Колишній голова одного з одеських ТЦК і за сумісництвом доларовий мільйонер Євген Борисов влаштував виставу в залі суду, коли йому обирали запобіжний захід. Трансляцію вели "Суспільне Новини".

Євген Борисов вирішив поскаржитися судді на свою "важку долю" і почав перераховувати смертельні захворювання, від яких страждає. Військком-олігарх заявив, що живе на ліках, оскільки у нього був відірваний тромб, а тепер обірвався ще раз.

Євген Борисов. Фото: Youtube
Євген Борисов. Фото: Youtube

"Я хочу розповісти, який у мене стан здоров'я. У мене зараз обірвався тромб, до чого був відірваний тромб. У мене постійно тиск. Я постійно займався спортом, я не п'ю і не курю. Я п'ю щохвилини, щогодини певні ліки у мене постійно тремтять руки", - поскаржився військком-олігарх.

Євген Борисов. Фото: скрін youtube
Євген Борисов. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Борисов вирішив "добити" суддю і запевнив, що його стан може і погіршитися. Втім, у залі суду він виглядав досить бадьорим.

"У мене тромби обриваються. Я можу тромб... обірватись і в голові", - додав корупціонер.

У мережі почали жартувати, що колишній військком видав чудову промову, яку можна цитувати під час проходження ВЛК.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, спільник військкома-олігарха Борисова втік за кордон: навіть міцні зв'язки не допомогли відмазатися.

Також наш портал інформував, в одеському ТЦК виявили ще одного військкома-олігарха: елітний автопарк та купу нерухомості.

Крім того, ми писали, командир жорсткого побив військового, черговий скандал на Одещині: може сісти за ґрати на 12 років.