Павло Кириленко вирішив висловити свою думку стосовно ситуації вбивства чоловіка патрульним поліції.

Проте, мова зайшла і про жінок, котрі служать у патрульній поліції. Свої думки з цих приводів, він висловив на своїй сторінці в Фейсбук.

Пост Кириленка. Фото: скрін Фейсбук

Він прокоментував випадок, коли патрульний застрелив пасажира автомобіля у Дніпрі. На його думку, правоохоронець вистрелив у чоловіка лише тому, що не хотів зганьбитися перед своєю колегою-жінкою. Поліцейську він назвав емансипованою, яка попри серйозну службу все одно залишається жінкою.

Продовжуючи, він написав, що не всі професії підходять для жінок.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Павло Кириленко. Фото: Фейсбук

Для прикладу він взяв факт, що напарники у патрульній поліції формуються з пари - чоловік та жінка. За його думкою, якщо чоловік не може щось вдіяти, то для чого там жінка. Також він натякнув, що місце жінки на кухні, у церкви та біля дитини, привівши до прикладу історичний вислів, який, на його думку, описує стале положення жінки у суспільстві.

Також, екс-чиновник наголосив, що є професії які створені для жінки, щоб підкреслити її жіночність. Але, для чого в патрульному екіпажі поліції жінка? Він висловив припущення, що для того, щоб не користуватися послугами повій на робочому місці. Він відмітив, що іншої користі у цього тандему просто не бачить.

Повідомлення Кириленка викликало суспільний резонанс та хвилю невдоволення суспільства. Коментатори, запропонували нардепу пройти лікування у психіатричній клініці, а не висловлювати свою неадекватну думку у соціальних мережах. Воно і зрозуміло, тому що як людина - колишній народний депутат, який приймав рішення, важливі для народу, може висловлювати такі думки на широку аудиторію.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, Міністр оборони Олексій Резнікoв залишить посаду у найближчий час: вже відомо хто буде новим очільником відомства

Раніше, наш портал інформував, скандалів із митницею поменшає? В Україні встановлюють нові правила ввезення гуманітарної допомоги

Також, наш портал повідомляв, у Німеччині депутат видряпував на українських автомобілях свастику