Ромка с Полтави. Фото Instagram
Ромка с Полтави. Фото Instagram

Нарешті справедливість взяла гору та як стало відомо, полтавського фітнес-тренера Романа Завлоку закрили у СІЗО на 60 діб. Тепер горе-блогеру загрожує до 5 років позбавлення волі за приниження честі військового.

Фітнес-тренер з Полтави Роман Заволока вирішив, що він відомий блогер, та з весни знімав контент, в якому публічно принижував військових, які на вулицях роздавали повістки.

Хлопець викладав в мережу зухвалі відео, в яких в сторону працівників ТЦК та СП дозволяв собі виражатися лайливими словами, показував середній палець, та відверто зневажливо з ними спілкувався.

Роман довгий час безкарно принижував військових, і навіть знайщов у мережі аудиторію прихильників, які підтримували такі безчинства.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Ромка з Полтави. Фото: Instagram
Ромка з Полтави. Фото: Instagram

Заволока звинувачував військових не тільки в тому, що вони забирають чоловіків на війну, а й у тому, що це через них почалася війна.

Однак, останньою краплею став нещодавній випадок, коли відморозок наважився плюнути в ветерана війни Олександра Мацька та навіть назвати його "придурком".

Олександр захищав нашу країну на Харківському напрямку, та отримав численні травми та контузію.

Після цього інцеденту Служба безпеки України та Нацполіція нарешті затримали провокатора.

Ромка з Полтави. Фото: Instagram
Ромка з Полтави. Фото: Instagram

У суді хлопець "перефарбувався" і почав розповідати про те, що звинувачує у війні росію та таким способом "боровся із корупцією" у військкоматах.

Однак полтавському фітнес-тренеру такі відмазки не допомогли.

Його закрили у СІЗО на 60 діб. Тепер горе-блогеру загрожує до 5 років позбавлення волі за приниження честі військового.

Нагадаємо, полтавський відморозок продовжує пригнічувати військових: безкарно плює в ноги ветеранам з інвалідністю

Раніше ми писали про те, що полтавчанин, який показував середній палець військкомам, влаштував на них полювання: "Продажні шакали, йду за вами"

Як повідомляв Знай.ua, полтавського качка, який лаяв та плював у військових, побили та скрутили: "Як приємно бачити…"