Через імперські амбіції путіна, восени українців чекає посилення мобілізації. Після 10 вересня армію окупантів поповнять від 300 до 500 тисяч нових "чмобіків" і для того, щоб побороти нове "м'ясо", нам треба нарощувати чисельність наших військ.

Мобілізація в Україні. Фото: Youtube
Мобілізація в Україні. Фото: Youtube

Про це розповідає колишній радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівник Офісу президента Віктор Андрусів у власному Telegram-каналі.

Він зазначає, що нова хвиля мобілізація буде зумовлена троьма об'єктивними причинами.

Перша зумовлена тим, що прихована мобілізація в росії не дає жодних результатів, тож путін наказав зібрати від 300 до 500 тисяч орків для реалізації "СВО ідьот по плану".

Повістки. Мобілізація. Фото скріншот з Youtube
Повістки. Мобілізація. Фото скріншот з Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

"Також дебільна стратегія воювати всіма силами всюди де можна - потребує безкінечних людей, снарядів і техніки. З цих трьох поки "матушка" може добре справлятись тільки з м’ясом" - зазначає Андрусів.

Друга причина полягає у активній фазі контрнаступу. Для підтримуки темпу та силу наступу наші війська потребують свіжих резервів.

Віктор Андрусів, фото: скріншот із відео
Віктор Андрусів, фото: скріншот із відео

"Поки наші партнери буксують з обіцяними поставками зброї - все тримається на плечах військових ЗСУ, в першу чергу піхоти" - зазначає колишній радник голови МВС.

І ще одна причина, чому наша країна потребує нових резерів, це моральне та фізичне виснаження наших бійців на фронті та втрати загиблими та пораненими.

Віктор Андрусів
Віктор Андрусів

"Кожен заслуговує провести кілька місяців в київських ресторанах з сім’єю. А тоді з новими силами на фронт".- додає військовий.

Віктор Андрусів вважає, що українці повинні бути готовими до довгої виснажливої війни, адже сам фактор такої готовності відбере у путіна бажання продовжувати безглузду війну.

"Мобілізація і в нас, і в рф не змінює мої прогнози. Але потрібно розуміти, що ми маємо постійно бути готовими до довгої виснажливої війни. Бо сам фактор такої готовності впливає на рішення кремля. Якщо путін побачить, що ми готові продовжувати боротися роками, то це додатково відбирає в нього смисл продовжувати і так не вдалу для нього війну. Стратегія "довгої волі" втрачає смисл, якщо в нас теж є довга воля." - зазначає колишній керівник Офісу президента.