Отримати акт звірки, довідку про відсутність заборгованості чи рахунок для оплати за спожитий газ можна і без реєстрації в особистому кабінеті "Нафтогазу". Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Більшість українців користується послугами "Нафтогазу" і нерідко їм потрібно отримати акт звірки, довідку про відсутність заборгованості та інше. Зробити це можна швидко через особистий кабінет на сайті компанії.

Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube
Онлайн-послуги "Нафтогазу". Фото: скрін youtube

Однак не у всіх споживачів, особливо пенсіонерів, є смартфон, комп'ютер чи інший девайс із доступом до Інтернету. Як бути цій категорії клієнтів, пояснили фахівці газопостачальної компанії.

Так, українці можуть отримати доступ до деяких сервісів "Нафтогазу" через термінали самообслуговування "Ощадбанку", "ПриватБанку" та "EasyPay", які легко можна знайти в кожному місті і навіть невеликих населених пунктах.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Термінали, фото: Знай.ua
Термінали, фото: Знай.ua

Пристрої дозволяють друкувати:

  • акт звірки заборгованості;
  • довідку про відсутність заборгованості;
  • рахунок для сплати за спожите блакитне паливо.

У відділеннях "Ощада" та "Привату" можна попросити співробітника показати, як скористатися сервісами "Нафтогазу", якщо робите це вперше.

Сервіси "Нафтогазу". Фото: скрін gas.ua/uk/faq
Сервіси "Нафтогазу". Фото: скрін gas.ua/uk/faq

Раніше портал Знай повідомляв, чи вистачить Україні газу, щоб забезпечити населення теплом: у "Нафтогазі" розповіли про підготовку до нового сезону.

Також наш портал інформував, чи зміниться особовий рахунок клієнта за зміни постачальника: відповідь "Нафтогазу" для всіх українців.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, впорається навіть дитина: що робити, якщо не вдається увійти до особистого кабінету "Нафтогазу".